Timetable Zingem Beeft 2020

Doors  17.30 u

18.30 - 19.05  ....... Our Common Sense

19.40 - 20.20 .......Temptations For The Weak

20.55 - 21.40....... An Evening With Knives

22.15 - 23.00.......... Komah

23.35- .......  .......Thurisaz

Mede door de huidige toestand waarin de wereld verzeild is geraakt en omdat ook het najaar nog onzeker is, zijn er voor de editie van Zingem Beeft 2020 geen tickets in voorverkoop verkrijgbaar. Enkel tickets aan de inkom voor de ronde som van 10 euro. 

Met enige trots presenteren wij onze headliner voor onze editie 2020.                                                                  Thurisaz

De beste avant-garde metalband van België - sinds 1997 - speelde meer dan 500 shows in meer dan 30 landen (Europa, VS, India, ...). Met 23 Jaar Live ervaring heeft THURISAZ een solide en dynamische live reputatie opgebouwd. Ze speelden verschillende festivals (Graspop, Metaldays, Chicago PowerFest, SWR-Fest, ...) en toerde met internationale headliners als Novembers Doom, Saturnus, Sabaton . Bovendien verschijnt op 1 september hun vijfde studioalbum Re-Incentive. Reden genoeg om af te zakken naar Zingem Beeft. Afspraak op 07/11/20 op het podium van de Griffel In Kruisem

www.thurisaz.be

www.facebook.com/thurisazbelgium

www.instagram.com/thurisazbelgium

 

Komah bevestigd als vierde band op Zingem Beeft 2020


Vierde band op Zingem Beeft 2020.

Deze metalcore band uit het waalse Bergen onderscheidt zich door hun moderne metal dat tegelijkertijd agressief en krachtig is en trouw blijft aan hun groovy oorsprong. Drummer Jonas Sanders is ook een vaste waarde bij Pro Pain waardoor ons festival een internationaal tintje krijgt. Je krijgt een explosieve cocktail van metal en aan de kracht en de chirurgische precisie van Komah word je verslaafd.

https://www.youtube.com/komahofficial

http://www.komah.net

https://www.instagram.com/komahofficial

https://twitter.com/komah_official

 

An Evening With Knives . Eerste buitenlandse band ooit op Zingem Beeft 

Voor de eerste maal een buitenlandse band op Zingem Beeft en die met Sense Of Gravity ook nog een nieuw album heeft uitgebracht. An Evening With Knives is afkomstig uit Eindhoven (Nederland) en brengen een betoverende, imposante muur van geluid die de grenzen tussen post-metal, psychedelische rock en doom metal doet vervagen. Ze brengen een gelaagd en energiek geluid op het podium met onverwachte wendingen. Vorig jaar schitterden ze nog op het La Morque stage van het Alcatraz metal festival en op 7 november op het podium van Zingem Beeft.
Tons of atmosphere, delicious buildup and a sound like a skyscraper”

https://www.facebook.com/aneveningwithknives/

www.aneveningwithknives.com

https://youtu.be/fqAdMI5x924

https://www.amped-up.be/2020/03/06/an-evening-with-knives-sense-of-gravity/

https://www.amped-up.be/2019/10/03/interview-an-evening-with-knives-alcatraz/

https://www.youtube.com/watch?v=n-KBQR3wsOI

 

Temptations For The Weak op Zingem Beeft 2020

Tweede band die op 07 november De Griffel gaat doen beven is Temptations for The Weak. Een modern Trash metalband ( Trivium, Machine Head, Sylosis)uit het Antwerpse die een mix brengen van harde catchy riffs, screams en clean vocals. In 2014 nog op de affiche van Graspop Metal Meeting en gewapend met hun 3de full Cd (die overigens iets ruiger is ) en nieuwe frontman Jadran mogen we ons verwachten aan energieke show waar elke metalhead zich wel weet in te vinden van nek brekende headbang-riffs tot circle en mosh-pit materie.

 

https://open.spotify.com/artist/3H6tqtu4eh6zc2ByOmryKo?si=rh-JanTWRMCbj_BWR6gP_w&fbclid=IwAR3m3aAsNOm_JMSJCwT8Xn3rMNCE1sUBYQZRtimsWk1f9VwxlrmzFId9vTs

https://www.facebook.com/Temptationsfortheweak

 

Our Common Sense op Zingem Beeft 2020

Eerste band op Zingem Beeft 2020.
Our Common Sense is een relatief jong collectief die zich volop de iets hardere kant van de muziek smijt sinds 2014. Hun genre kan het best omschreven worden als post/stoner metal begeleid door post-hardcore vocals, zowel clean als iets steviger. OCS is grote fan van Karma To Burn, Steak Number Eight, Prong, Truckfighters, Orange Goblin, Bring Me The Horizon en dat kan je ook duidelijk horen in hun muziek. Met hun EP Mankind’s Worst To Know onder de arm zijn ze klaar om een eerste maal Zingem te doen beven.


https://vi.be/platform/ourcommonsense

https://ourcommonsense.jimdofree.com/

https://www.facebook.com/OurCommonSenseBand/

https://www.instagram.com/ourcommonsense/